Thursday, August 10, 2006

Van Internet!

As-salamu alaykum wa rahmatullahi wa barakatuh.

Hihetetlen, de igaz: sikerült csatlakoznom itt a vezeték nélküli hálózathoz. És egész jól működik a dolog. Szóval mostantól insallah gyakrabban tudok írni ide, olvassátok sokat a blogot!

Velünk alhamdulillah minden rendben van. a tanulás megy, a mindennapi élet is. Ma mi voltunk a nöbetci (ti. ügyeletes takarítók), ezért mikor délután hazaértünk az aktuális vendégségből, neki is láttunk, aztán a kirgiz hodzsák közölték, hogy ők már kitakarítottak, mert összekeverték a napokat... szóval ezt megúsztuk.

Hétvégén insallah piknikezni megyünk a lányokkal. Még nem tudom pontosan, hova, de próbálok nem túl messzi és magas helyet választani, mert nagyon meleg van, de tényleg.

A Korán hodzsánk közölte, h. semmi szükség arra, h. részt vegyek az órákon, foglaljam le magam értelmesen. Oszmán Efendi új könyvét fordítom insallah.

Ma, lévén csütörtök, szokás szerint Korán-olvasáson voltunk, ami gyönyörű volt (Saba, Yasin) utána meg persze ebéd, ami remek volt. utána én jöttem az ekonomiba írni. nagyon kényelmetlen, nincs asztal. úgyhogy gyanítom, most lemegyek vacsorázni, és legközelebbi posztban bontakozom ki. Most csak az örömhírt akartam közölni, h. van internet.

és persze el akartam mondani, h. nincs árvíz, nincs merénylet és nincs robbantás. nem lettünk betegek a csapvíztől. ettünk szimitet. fagyit is. és természetesen mindenkinek hiányzik mindenki. és mindenki üdvööl mindenkit.

Halima

No comments: