Thursday, August 31, 2006

Isztanbulba ma reggel beszökött az ősz

Asszalamu alaykum wa rahmatullahi wa barakatuh.

Arra ébredtem ma fél 4-kor, h. brutális erejű szél rázza az épületet, és hideg van. Elsősorban persze a telefonomra ébredtem - és, mint mindig, első rémületemben elgondolkodtam, h. kinek van ilyen borzalmasan hangos ébresztője, és miért nem kapcsolja ki mintegy AZONNAL - de a fenti körülmények azonnal a szemembe szöktek.

Reggelre már az eső is esett. Kisebb-nagyobb megszakításokkal azóta is esik. Isztanbul sír, amiért elmegyünk, jutott eszembe azonnal. Ez az utolsó poszt a kurzusról, ha hétvégén netközelbe jutok, még írok insallah. a lányok most mennek ki még egy utolsó vásárlásra. ma délután 3 pótóránk lesz insallah - siyer, akaid, adab - holnap már semmi, csomagolunk és 11:30-kor insallah a reptér felé vesszük az irányt.

Nagyon elrepült az idő, bármilyen sokat is voltunk itt. Insallah hasznos évnek nézünk elébe, ha hazamegyünk. Insallah még többen jöttök szohbetekre (előadásokra), és sokat tanulhatunk egymástól.

Itt jegyezném meg, h. ne feledjétek: jövő hétvége, vagyis szept. 9-10 szeminárium.

Nost nem írok többet, mert szeretnék egy órát aludni a pótórák előtt insallah éjjel fél 2-kor még az elemetre kellett felmennem, h. az újonnan odaköltözött kislányokat megkérjem, h. ugyan kicsit csendesebben.

Sok szeretettel üdvözlünk mindenkit. fohászkodjatok értünk, mi is fohászkodunk insallah. a Mindenható Allah segítsen minket, és az Ő áldása legyen a Prófétán, a családján és a Tűrsain.

Halima

No comments: